**Actiecode = SHOPINKSTER, geldig tot 31/05/2024

** geen ruilen**

Geen korting op nieuwe artikels en artikels op bestelling

 

 

Algemene voorwaarden:

 

Beste bezoeker of beste koper,
Graag even de algemene voorwaarden.

De producten worden met de grootste aandacht geselecteerd. Een tevreden klant is een ster, op die manier verdient LOTZ By Kelly ook een ster. Tevreden klanten is een vaste waarde.  Belangrijk om weten: de juwelen die we verkopen zijn  fantasiejuwelen.   Fantasiejuwelen zijn niet vervat uit goud of zilver. Wanneer we spreken over zilver zal dit ook te zien zijn bij het artikel.  De horloges zijn fantasiehorloges wat wil zeggen dat hier geen garantie op bestaat.
Alle bestellingen worden met de grootste zorg klaargemaakt.

 

Een kledingstuk reserveren kan via mail naar info@lotzbykelly.com, u kan max 1 dag reserveren. 

 

Wanneer u een bestelling plaatst krijgt u een bevestigingsmail met daarin de betaalgegevens .  U heeft max. 7 dagen tijd om uw betaling door te voeren vanaf de bestel datum.  

Een bestelling zal automatisch geannuleerd worden indien u de betaling niet voltooid heeft  na de gebruikelijke betaaltermijn van 7 dagen.  Jouw gekozen item komt dan opnieuw online.  Een annulatie kan niet meer gebeuren als u reeds betaald heeft of voorschot betaald heeft.

CADEAUBON: Wanneer deze aangekocht werd is de geldigheid ervan 3 maanden.  De shop bon is op naam en éénmalig te gebruiken.  Niet geldig op solden of andere kortingsacties.  Aankopen met de shopbon worden niet omgeruild. 

 

Alle items worden verzonden met een standaard verzendkost van 6,50€.   Bij zware items zal een meerprijs aangerekend worden maar dit zal tijdig meegedeeld worden aan de koper. Zending buiten Belgie is 11,40€.
Terugsturen kan indien het artikel in de originele verpakking zit en niet gedragen is met de originele labels er aan en BINNEN 7 dagen na ontvangst van de bestelling.  Indien artikels niet in stock zijn kan de max levertermijn 5 weken bedragen.

 

Bij artikels in promo of aan korting kan er niet omgeruild of teruggezonden worden.   
 Bij solden kan er geen terugname zijn van verkochte artikelen.  Artikelen op de LAATSTE STUKS pagina kunnen niet teruggezonden worden of omgeruild worden aangezien deze aan korting/laatste stuks verkocht worden. 

Retourbeleid: https://lotz-by-kelly.shipping-portal.com/rp/

Retour via verzendpunt of postkantoor op kosten van de koper.  De koper kan kiezen voor ruilen of tegoedbon.  Artikels aangekocht OP BESTELLING worden NIET geruild.  Telkens vragen wij om reeds de helft te betalen als voorschot.  Eens voorschot betaald is de bestelling finaal en onwijzigbaar en dus ook te betalen.

Indien u kiest voor het afhalen kan dit op een afgesproken tijdstip, stuur gerust een mailtje..
Indien u een vraag heeft stel ze gerust via het contactformulier.
Veel shopplezier!
Vele groeten,
Kelly